Skype запустив веб-версію сервісу для користувачів по всьому світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skype запустив веб-версію сервісу для користувачів по всьому світу

Технології&Авто
867
Починаючи з сьогоднішнього дня веб-версія популярного VoIP-сервісу Skype стала доступна по всьому світу.
Протестувати роботу бета-версії можна, зайшовши на www.skype.com або web.skype.com. Зараз додаток підтримує роботу англійською, українською, російською та багатьма іншими мовами. Воно працює в Internet Explorer, Chrome для Windows, Firefox і Safari.
Щоб почати використовувати веб-додаток, досить залогінитися – всі контакти, історія повідомлень будуть довантажуючи і доступні в браузері. Щоб дзвонити по Skype, потрібно буде встановити плагін SkypeWebPlugin (без нього буде доступне тільки текстове листування). При завантаженні веб-версії програма попросить включити повідомлення – таким чином, користувач дізнається про вступників текстових, аудіо- і відеодзвінків, навіть якщо працює в іншому браузері або додатку.
Інтерфейс веб-додатки майже нічим не відрізняється від стандартного. У версії Skype для веб замість роздільного пошуку по контактам і останнім розмовам є спільний пошук в хронологічному порядку.
Як вважають у компанії, Skype для веб підійде тим, хто зазвичай користується програмою на мобільному, але хотів би приймати і здійснювати дзвінки або спілкуватися в чаті на великому екрані.
Нагадаємо, в 2014 році в Microsoft анонсували, що користувачі Skype зможуть спілкуватися один з одним в онлайні на різних мовах. У компанії показали демо-версію онлайн-перекладача, який зможе голосом переводити фрази співрозмовників при відеодзвінках в Skype. Технологію продемонстрували на Code Conference в Каліфорнії.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас