Сервіс Google Which Phone допомагає підібрати смартфон, виходячи з індивідуальних переваг користувача — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіс Google Which Phone допомагає підібрати смартфон, виходячи з індивідуальних переваг користувача

Технології&Авто
1276
Компанія Google запустила сервіс Which Phone, що дозволяє людям підібрати собі Android-смартфон, виходячи з індивідуальної моделі його застосування.
Which Phone містить перелік з 12 можливих варіантів використання смартфона. Користувачеві необхідно вибрати мінімум три категорії, які є найбільш важливими для нього. У кожній з категорій потрыбно відповісти на кілька уточнюючих запитань, наприклад, як часто користувач робить фотографії та що для нього важливіше, автопортрети чи якісні знімки з основної камери. Аналогічним чином можна пройтися по всіх категоріях і вказати важливі для себе моделі використання смартфона, не заглиблюючись у технічні характеристики.
На підставі відповідей користувача сервіс Google Which Phone підбере кілька моделей смартфонів, які найбільш повно відповідають запитам користувача. Також можна вибрати одного з доступних операторів стільникового зв’язку (поки що лише із США). Підсумковий список смартфонів містить їх фотографії і докладні технічні характеристики. На цій же сторінці можна перейти до купівлі апарату.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас