Реліз Windows Mobile 10 може відбутися у вересні цього року, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реліз Windows Mobile 10 може відбутися у вересні цього року, - ЗМІ

Технології&Авто
234
Компанія Microsoft, що надала можливість попереднього ознайомлення та виявлення критичних помилок у майбутній Windows Mobile 10 на прикладі збірки Windows 10 Technical Preview власникам ряду смартфонів серії Lumia, поки що ні озвучила дату офіційного релізу нового покоління своєї мобільної платформи.
У I кварталі цього року віце-президент Microsoft розповів про наміри залучити до тестування Windows Mobile 10 невелике число найбільш технічно просунутих користувачів смартфонів Xiaomi Mi4. Ті, в свою чергу, за даними інтернет-ресурсу WMPoweruser, вже приступили до вивчення програмної оболонки, що побічно говорить про швидкий вихід «мобільної десятки» у світ.
Якщо вірити заяві журналістів з сайту Neowin, який регулярно постачає світовій громадськості інсайдерські відомості про особливості майбутньої версії мобільної ОС від Microsoft, то масовий перехід на Windows Mobile 10 має розпочатися вже у вересні 2015 року. Саме ця дата – кінець третього кварталу – була помічена на демонстрованих представниками американської корпорації слайдах під час недавньої презентації.
Зрозуміло, що смартфони з уже встановленою ОС Windows Mobile 10 також стануть доступними не раніше вересня, а швидше за все, навіть пізніше.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас