Українські IT-імігранти запустили проект, який допомагатиме стартапам виходити на ринок США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські IT-імігранти запустили проект, який допомагатиме стартапам виходити на ринок США

Особисті фінанси
853
Успішні бізнесмени, які були пов’язані з Україною, а сьогодні живуть в США, об’єдналися, щоб допомогти талановитим українцям.
Евелін Бучацький, Андрій Аксельрод, Олег Рогінський та Євген Виборів запустили проект ua50.org, місія якого – допомагати українським стартапам виходити на американський ринок.
Про це в Facebook повідомила ще один учасник проекту, українська журналістка Юлія Буняк Лаврісюк, яка сьогодні живе в Дубліні, штат Каліфорнія.
В рамках проекту резиденти будуть налагоджувати зв’язки, отримувати знання та необхідну інформацію, а також залучати інвестиції в Кремнієвій Долині та інших регіонах Америки. Будь-яка допомога буде надаватися абсолютно безкоштовно, але претенденти будуть проходити відбір, щоб стати учасниками “UA50”.
Основна вимога – ідея стартапу повинна бути потенційно життєздатної.
“Якраз зараз формуємо пул з 50+ бізнесменів та експертів, які зможуть своїми порадами, контактами, менторством допомогти вивести український молодий бізнес на новий рівень”, – написала вона.
На сьогодні серед партнерів ініціативи такі відомі підприємці як Влад Воскресенський, Ярослав Ажнюк, Вадим Ясинівський, Денис Жаданов та інші.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас