Harley-Davidson озвучив дату виходу свого електромотоцикла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Harley-Davidson озвучив дату виходу свого електромотоцикла

Технології&Авто
784
Компанія Harley-Davidson заявила, що перший мотоцикл під її брендом, що повністю працює на електриці, надійде на ринок не пізніше 2020 року.
“Перший електромотоцикл Harley-Davidson вийде на ринок якщо не в найближчі пару років, то не пізніше 2020 року”, – заявив виконавчий директор Harley-Davidson Метт Леватіч.
Він зазначив, що зараз основними перешкодами для запуску транспортного засобу в серійне виробництво є занадто висока ціна і занадто низький кілометраж, який мотоцикл зможе проїхати без підзарядки.
В ході випробувань інженери компанії встановили, що максимальна довжина поїздки зараз становить 80 км., в той час як споживачі хочуть як мінімум удвічі більше. Існуючі зараз моделі електромотоцикла розганяються до швидкості 100 км / год за 4 секунди. Тим не менш, запас ходу після повної зарядки батареї від розетки поки що не дотягує до обіцяних раніше 210 км.
Що стосується вартості, то дослідження показали, що люди готові заплатити за електромотоцикл не більше $20 тис. – Це, фактично, собівартість створення мотоцикла.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас