Avast планує вийти на біржу і здійснити придбання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Avast планує вийти на біржу і здійснити придбання

Технології&Авто
290
Чеський виробник антивірусів Avast Software планує стати публічною компанією і зробити кілька придбань на ринках присутності.
Про це виданню The Wall Street Journal розповів генеральний директор компанії Вінсент Стеклер.
За його словами, Avast розглядає можливість виходу на біржу в США чи Європі. Ні орієнтовні строки проведення IPO, ні його очікуваний обсяг топ-менеджер не уточнив.
Вінсент Стеклер повідомив, що в умовах зростаючого веб-трафіку, що генерується смартфонами і планшетами, до кінця року компанія може вчинити один або два придбання, здатні поліпшити технології компанії в області мобільної безпеки та конфіденційності даних. Імена розробників, які потенційно цікаві Avast, не названі.
Глава Avast позиціонує свою компанію як єдиного по-справжньому зростаючого розробника споживчих антивірусів, оскільки, за словами Стеклера, у конкурентів бізнес або перебуває в занепаді, або розвивається з перемінним успіхом. У 2015 році Avast чекає виручку в розмірі $300 млн проти $217 млн ​​роком раніше, коли продажі зросли на 51%.
Під час спілкування з журналістом Вінсент Стеклер також повідомив, що в 2015 році компанія планує збільшити штат з нинішніх 600 до 700 осіб.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас