ТОП-6 найдешевших європейських вживаних автомобілів в Україні (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-6 найдешевших європейських вживаних автомобілів в Україні (інфографіка)

Особисті фінанси
2491
Журналісти проаналізували ринок вживаних автомобілів і підібрали найбільш бюджетні, однак пристойні варіанти старих авто в Україні.
Підібрано шість європейських вживаних авто вартістю близько п’яти тисяч доларів з Італії, Чехії та Іспанії.
Був складений певний перелік критеріїв і зроблена незначна поправка на ціну, щоб зробити рейтинг більш інформативним і актуальним. Відразу ж були відсіяні биті, нерозмитнені, кредитні авто і конфіскат.
Мінімальною ціною було визначено 5 тис. доларів, а максимальну планку встановили на рівні 5999 доларів, взявши до уваги можливість торгу, яким зазвичай супроводжується продаж на вторинному ринку.
Рік випуску не повинен був бути пізніше 2000. Враховуючи вік автомобілів, пробіг ми не розглядали, адже їм легко маніпулювати і далеко не всі вказують істинний пробіг в оголошеннях.
Спочатку вибирали бренд і задавали критерії пошуку, потім визначали моделі з найбільшою кількістю оголошень по бренду і робили зріз з певною моделлю на момент пошуку.
Висновок
Серед “італійців” більше оголошень у пасажирського улюбленця українських підприємців Fiat Doblo, а серед “чехів” більше у Skoda Fabia. “Іспанців”, які підпадають під наші критерії, менше. Їх усього 13 на дві моделі.
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас