Яким повинен бути правильний договір? Практикум для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яким повинен бути правильний договір? Практикум для бізнесу

230
Робота з договорами вимагає певних специфічних навичок і спеціальних знань, насамперед, у сфері юриспруденції. Завдання юриста – грамотно викласти умови договору, суть яких повинен оформити відповідальний виконавчий менеджер компанії, безпосередньо зацікавлений у створенні та виконанні конкретного договору. І саме для захисту фінансово-економічних і правових інтересів підприємства, оптимізації витрат і мінімізації різного роду ризиків велике значення має організація процесу договірної роботи. Цій темі буде присвячений практикум «Організація ефективної договірної роботи в Україні в 2015 році», який відбудеться 9 червня у Києві та 12 червня – у Львові.
Зокрема, в ході практикуму мова піде про організацію договірної роботи з мінімізацією ризиків зловживань з боку контрагентів і «власних» співробітників. Буде зроблено аналіз типових помилок, що допускаються при оформленні договору, а також розглянуто питання перевірки надійності контрагента, підтвердження повноважень сторін угоди та їх представників.
Окрему увагу буде приділено забезпеченню зобов’язань і новаціям судової практики, роботі з окремими видами договорів (оренди, поставки, надання послуг, позики, поручительства та ін.).
Крім того, як бонус, усі учасники отримають в якості допомоги конкретні актуальні приклади оформлення договорів.
Зверніть увагу, що даний захід буде проводитися 9 червня в Києві і 12 (у п’ятницю) у Львові, де учасники з інших міст зможуть зміцнити свою кар’єрну конкурентоспроможність, поєднавши процес навчання з приємним проведенням часу в туристичній столиці України.
Організатором заходу виступає компанія ЛІГА: ЗАКОН за інформаційної підтримки Finance.UA. Більше про практикумах ви можете дізнатися тут >>>.
За матеріалами:
Ліга закон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас