Президент ЗАТ УАСК “АСКА” Олександр Сосіс взяв участь у передачі “Гість в студії” на ТРК “ЕРА” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент ЗАТ УАСК “АСКА” Олександр Сосіс взяв участь у передачі “Гість в студії” на ТРК “ЕРА”

230
26 червня на ТРК “ЕРА” відбулася чергова передача “Гість в студії” за участю Президента ЗАТ УАСК “АСКА” Олександра Сосіса, повідомляє прес-служба компанії.
Цього разу ведучий Василь Климчук задав керівнику однієї з провідних українських страхових компаній низку питань щодо страхування життя. Зокрема, глядачі почули кваліфіковану консультацію щодо існуючої системи страхування життя, про зміни до системи оподаткування, що спрямовані на стимулювання страхування життя, а також про перспективи цієї галузі в Україні.
Наша довідка: цикл передач “Гість в студії” в ранковому ефірі ТРК “Ера” за участю Президента ЗАТ УАСК “АСКА” виходить двічі на місяць, у другий та четвертий четвер місяця. Минулі передачі були присвячені проблемам необхідності страхування як фінансового інституту взагалі, а також певним питанням страхування особистого майна та страхування транспорту.
ЗАТ УАСК “АСКА” є однією з найбільших вітчизняних страхових компаній України. За 1 квартал цього року було зібрано страхових платежів на суму 27 млн. грн., виплачено 4 млн. грн. Статутний фонд компанії складає понад 30 млн. грн. та буде найближчим часом збільшено на суму понад 10 млн. грн.
За матеріалами: АСКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас