Franklin Templeton бачить можливість для інвестицій в обвалі валют emerging markets — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Franklin Templeton бачить можливість для інвестицій в обвалі валют emerging markets

Валюта
650
Втеча інвесторів з валют країн, що розвиваються, є можливістю для купівлі, відзначає Franklin Templeton Investments – інвесткомпанія з активами більш ніж на $894 млрд.
За словами портфельного менеджера Franklin Templeton Еріка Такахи, мексиканські та південнокорейські бонди стали вигідним вкладенням після березневого падіння індексу валют країн, що розвиваються, до 12-річного мінімуму.
Протягом останнього року інвестори переводили кошти з ринків назад в США в очікуванні першого з 2006 року підвищення процентних ставок Федеральною резервною системою (ФРС). Тим часом американська економіка зростає скромними темпами, і очікується, що такі країни, як Південна Корея або Мексика, її обженуть.
“Ми бачимо активи з потенціалом зростання, – заявив Е.Такаха, який спеціалізується на корпоративному та високоприбутковому боргу. – За цей час всі валюти подешевшали до долара, але ми знаходимо окремі країни в окремих сегментах ринків, що розвиваються, які в довгостроковій перспективі можуть показати більш високі темпи зростання, ніж США”.
Franklin Templeton вибирає короткострокові мексиканські держоблігації, які дозволять заробити навіть на слабкому зміцненні песо.
За останні 12 місяців мексиканська валюта подешевшала на 16%, а південнокорейська вона ослабла на 7,7%.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас