Україна і Туркменістан створять торгові доми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Туркменістан створять торгові доми

Енергетика
336
Україна і Туркменістан можуть створити торгові доми, які сприятимуть розвитку торговельних відносин між двома країнами, особливо у сфері малого та середнього бізнесу.
Згідно з повідомленням Мінрегіону України, таких домовленостей досягнуто на засіданні четвертої спільної міжурядової українсько-туркменської комісії з економічного, культурно-гуманітарного співробітництва.
Українську делегацію на переговорах очолив віце-прем’єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Зубко.
За підсумками засідання він і заступник голови Кабінету міністрів Туркменістану Баймірат Ходжамухаммедов підписали протокол. У документі підкреслюється, що одним з найважливіших пріоритетів українсько-туркменських економічних відносин є співпраця в нафтогазовій, хімічній і енергетичній галузях.
“Між концернами нафтогазового комплексу Туркменістану та компаніями України здійснюється активна співпраця із закупівлі трубної продукції, нафтогазового обладнання, а також з проектування та будівництва нафтогазових об’єктів”, – констатується в документі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас