"АзовЕлектроСталь" ліквідує київський філіал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"АзовЕлектроСталь" ліквідує київський філіал

Енергетика
415
ПрАТ “Азовелектросталь” (Маріуполь Донецької обл.),що входить в “АзовмашінвестХолдінг”, вирішило ліквідувати свій київський філіал у зв’язку зі скороченням витрат на утримання відокремлених структурних підрозділів.
Згідно з повідомленням компанії в системі розкриття інформації НКЦБФР, таке рішення прийнято єдиним акціонером ПрАТ (зареєстрована на Кіпрі Azovmashinvest Holding Limited володіє 100% акцій – ред.) 27 травня.
Основними функціями київської філії було забезпечення умов виробничої діяльності ПрАТ “Азовелектросталь” на період відряджень у столицю, а також рекламна діяльність.
“АзовЕлектроСталь” – сталеплавильне виробництво, створене на “Азовмаші” з метою забезпечення динамічно зростаючого випуску вагонів власним вагонним литтям.
У 2014 році компанія збільшила чистий збиток майже в 37 разів у порівнянні з 2013 роком, до 2 млрд 347 млн грн, а чистий дохід скоротився в 6,4 рази, до 319, 8 млн грн.
Група “Азовмаш” (“Азовмашінвест Холдинг”) – нещодавно один з найбільших машинобудівних комплексів України. Відомий на світовому ринку постачальник залізничних вантажних вагонів і платформ, автопаливозаправників, автоперевізників, металургійного, гірничорудного і кранового устаткування. Основний вид діяльності – вагонобудування.
Фінансово-господарський стан групи “Азовмаш” різко погіршився, у тому числі із закриттям традиційного для підприємств групи ринку збуту – Митного союзу, погіршенням макроекономічної ситуації в Україні, проведенням АТО в Донецькій області.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас