"БРСМ-Нафта" спростовує зв'язок своєї мережі АЗК з фігурантами справи про незаконне заволодіння 1,2 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"БРСМ-Нафта" спростовує зв'язок своєї мережі АЗК з фігурантами справи про незаконне заволодіння 1,2 млрд грн

Енергетика
616
Юридичні особи, що фігурують у розпочатому Головним слідчим управлінням МВС України провадженні про незаконне заволодіння 1,2 млрд грн, не мають відношення до мережі АЗКБРСМ-Нафта”, стверджують у прес-службі мережі.
“Юридичні особи, перелічені в прес-релізі МВС, ставлення до діяльності мережі АЗКБРСМ-Нафта” не мають”, – наголошується в повідомленні.
Як уточнює прес-служба, функціонування мережі “БРСМ-Нафта” забезпечує компанія “Стейт Оіл”.
Як повідомлялося, Головне слідче управління МВС України повідомило про досудове розслідування кримінального провадження за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) відносно посадових осіб групи компаній “БРСМ” – великого учасника українського ринку нафтопродуктів.
Правоохоронці уточнюють, що мова йде про керівників ТОВБРСМ-Нафта”, ТОВБРСМ”, ТОВ “Укртрансоіл-2009”, ТОВ “Росукренергохолдінг”, ТОВ “Біотехнології-2000”, ТОВ “Елемент Оіл”, ТОВ “Бел-оіл”, ТОВ” Нафтозбут”, ТОВАЗС-оіл”, ТОВ“Нафто Синтез”, ТОВ” Укрнафтотрейдінг “.
На ринку роздрібних нафтопродуктів України “БРСМ-Нафта” працює з 1995 року. Господарську діяльність та розвиток мережі АЗК під брендом “БРСМ-Нафта” здійснює ТОВ “Стейт Оіл”. Щодня послугами “БРСМ-Нафта” користується понад 110 тис. автомобілістів по всій країні.
БРСМ-Нафта” в 2012 і 2013 рр. дуже активно розвивала мережу АЗС, однак у 2014-му її активність по експансії на ринок знизилася, проте з початку 2015 вона приросла ще 15 заправками. Загалом до складу мережі “БРСМ-Нафта” в даний час входять 153 АЗС. Крім цього, на 14 лютого цього року в розпорядженні групи був 101 міні-маркет, три нафтобази та 59 бензовозів.
У листопаді 2014 нідерландський інвестфонд FreezOil Fund заявив про плани покупки “БРСМ-Нафта”.
Українські ЗМІ пов’язують мережа “БРСМ-Нафта” із екс-міністром енергетики та вугільної промисловості України Едуардом Ставицьким, що втік. Однак у самій компанії такий зв’язок спростовують.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас