У Києві вирішили підтримати пільговиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві вирішили підтримати пільговиків

Особисті фінанси
1907
Постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку підтримала збереження права на безкоштовний проїзд у міському транспорті для пільгових категорій населення.
Про це йдеться в повідомленні Інформаційного порталу Київської міської влади в Facebook.
“Пенсіонери, інваліди всіх категорій, чорнобильці та громадяни інших пільгових категорій будуть і далі безкоштовно користуватися метро і наземним міським транспортом”, – зазначив голова комісії, співголова фракції “УДАР-Солідарність” Андрій Странніков.
Повідомляється, що, незважаючи на постанову Кабміну, згідно з якою з 1 червня скасовуються пільги на проїзд багатьом категоріям населення, київська влада бере на себе зобов’язання зберегти ці пільги для пенсіонерів, інвалідів 3 групи, учасників війни, членів сім’ї ветеранів війни, громадян, які мають особливі заслуги, трудові заслуги, для осіб, які доглядають за інвалідами.
Крім того, пільги залишаються у учнів загальноосвітніх шкіл, батьків багатодітних сімей, соціальних працівників, патронажних сестер.
Також, київська влада надасть право безкоштовного проїзду взятим на облік в Києві особам, внутрішньо переміщеним з тимчасово окупованих територій, зони АТО і населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення, що відносяться до вищевказаних категорій громадян.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас