"Метінвест" з 1 квітня підвищив зарплату працівникам в середньому на 25% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Метінвест" з 1 квітня підвищив зарплату працівникам в середньому на 25%

Енергетика
1002
Найбільша українська гірничо-металургійна компанія “Метінвест” з 1 квітня поточного року збільшила заробітну плату на своїх підприємствах в середньому на 25%.
Як повідомив журналістам генеральний директор ТОВ “Метінвест Холдинг” Юрій Риженков в ході прес-туру на металургійні підприємства холдингу в Маріуполі, за останні півтора роки це вже третє підвищення зарплати.
При цьому він пояснив, що підвищення зарплати прямо пов’язане з результатами щорічної оцінки персоналу.
“У підсумку максимальне збільшення окладів працівників може скласти 30%, мінімальне – 15%. За останні півтора року це вже третє збільшення фонду оплати праці – в 2014 році група двічі підвищувала зарплату співробітникам. У квітні було проведено підвищення в середньому на 10%, а в червні – на 7% (індексація у зв’язку із зростанням інфляції) “, – зазначив гендиректор.
“Метінвест” – найбільший гірничо-металургійний холдинг України. Підприємства групи знаходяться, в основному, в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях.
“Метінвест” є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній, що управляє активами в кожній ланці виробничого ланцюжка від видобутку ЗРС і вугілля та виробництва коксу до випуску напівфабрикатів і кінцевої продукції із сталі, трубопрокату і рулонів, а також виробництва іншої продукції з високою доданою вартістю. Група складається з видобувних і металургійних підприємств, що знаходяться в Україні, Європі та США і має мережу продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.
ТОВ “Метінвест Холдинг” – керуюча компанія групи “Метінвест”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас