Підрядник з будівництва дороги Львів - Івано-Франківськ буде відібраний до червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підрядник з будівництва дороги Львів - Івано-Франківськ буде відібраний до червня

Казна та Політика
650
Міністерство інфраструктури України має намір до 29 травня 2015 р. завершити тендер з відбору підрядника на будівництво дороги Львів – Івано-Франківськ через Бібрку (Львівська обл.).
Як повідомив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський під час робочої поїздки до Чернігівської області при будівництві зазначеної дороги буде використана технологія гарячого або холодного ресайклінгу.
Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів спільно з депутатами Верховної Ради прийняли рішення побудувати дорогу від Львова до Івано-Франківська через Бобрку за кошти у розмірі 700 млн грн, які передбачалося направити на будівництво низки доріг в Карпатському регіоні.
Кабмін виділив 1 млрд грн на ремонт доріг по Україні, і 700 млн грн у бюджеті було передбачено на будівництво доріг у західному регіоні.
Тоді прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк так прокоментував це рішення: “побудувати одну нормальну дорогу від Львова до Івано-Франківська через Бобрку – спільне рішення депутатів і уряду”.
Крім того, прем’єр також повідомив, що уряд вже займається залученням іноземних інспекторів, “які здатні перевірити якість робіт, кількість робіт та їх вартість”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас