Яценюк хоче віддати управління тарифами ЖКГ в руки Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк хоче віддати управління тарифами ЖКГ в руки Тимошенко

Енергетика
2265
Фракція “Народний фронт” і прем’єр-міністр Арсеній Яценюк запропонували кандидатуру лідера фракції “Батьківщина” Юлії Тимошенко на посаду голови Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ).
Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook нардеп від “Народного фронту” Антон Геращенко.
“Юлія Тимошенко повинна очолити Національну комісію з питань регулювання тарифів у енергетики та комунальній сфері. Таке рішення було одноголосно ухвалене на засіданні фракції партії” Народний фронт “під час обговорення питання про те, як знизити тарифи на комунальні послуги для українців”, – написав Геращенко і уточнив, що Яценюк був присутній на засіданні фракції і готовий підписати всі необхідні для такого призначення документи, а також буде переконувати президента Петра Порошенка в доцільності цього кроку.
“Логіка проста: в Україні ніхто краще Юлії Тимошенко не вміє вирішувати газові питання. Тому всі таланти Юлії Володимирівни повинні бути використані не на шкоду, а на благо простим українцям”, – написав Геращенко.
Нагадаємо, раніше Яценюк заявляв про необхідність створення нового органу для держрегулювання тарифів ЖКГ замість НКРЕКУ. Нинішню Нацкомісію прем’єр охарактеризував як “так званий незалежний орган”.
Як відомо, НКРЕКУ створена указом президента від 27 серпня 2014 шляхом злиття двох регуляторів – ринку комунальних послуг і ринку енергетики.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас