МВС відписало Жванії 7 мільйонів за зв'язок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС відписало Жванії 7 мільйонів за зв'язок

Казна та Політика
881
Міністерство внутрішніх справ уклало угоду з СП ТОВ “Інфоком” на телекомунікаційні послуги вартістю 7,3 млн грн.
Про це пишуть “Наші гроші” з посиланням на “Вісник державних закупівель”.
Мова йде про послуги з підтримки та розвитку ресурсів телекомунікаційної віртуальної корпоративної мережі, підключення по волоконно-оптичної лінії зв’язку, а також технічний супровід мережі та абонентського обладнання і т.і.
“Інфоком” надає послуги МВС вже 18 років, замовлення на комунікаційні послуги щорічно отримує без відкритих торгів, оскільки саме ця фірма побудувала відомчу мережу на рівні обласних і районних центрів та єдину цифрову відомчу телекомунікаційну мережу МВС.
На сьогодні в мережі 619 цифрових каналів зв’язку за технологією IP VPN, по кожному з яких функціонують чотири віртуальні підмережі відомчого зв’язку МВС (для Діаз, РА “Укрбюро Інтерполу”, відомчої телефонного зв’язку, відеоконференцзв’язку МВС між апаратом МВС і локальними структурами).
Засновниками “Інфоком” є німецька компанія “Controlware GMBH” і українське ТОВ “Вектор Плюс”, одноосібним власником якого є Ігор Керезь, відомий як співвласник “Діамантбанку”.
Він володіє 46,8% акцій банку: часткою в 22% через ТОВПФК” Енергоінвест “, ще двома частками по 12,40% через ТОВ” Інтер-Вент “та ТОВ” Техно-Інвест “.
У цьому ж банку 24% має Давид Жванія, колишній нардеп від Партії регіонів. За останні п’ять років фірма отримала від МВС 32,22 млн грн, щорічно сума коливається від 5 до 7 мільйонів.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас