НБУ буде публікувати інформацію про видані ліцензії на здійснення валютних операцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ буде публікувати інформацію про видані ліцензії на здійснення валютних операцій

Валюта
349
Нацбанк України починає публікувати архівну та актуальну інформацію про видані генеральні ліцензії на здійснення банками та небанківськими фінансовими установами валютних операцій.
Про це йдеться в повідомленні регулятора.
Як зазначається, відносно банків публікується інформація про всі генеральних ліцензій, виданих починаючи з жовтня 2011 року.
“Що стосується небанківських фінансових установ публікується інформація про всі 162 генеральних ліцензій, виданих починаючи з грудня 2002 року. Інформація про всі видані ліцензії публікується в хронологічному порядку і міститься у двох файлах, в яких подаються відомості щодо банків та небанківських фінансових установ відповідно”, – йдеться в повідомленні.
НБУ зазначає, що надалі інформація про видані банкам і небанківським фінансовим установам генеральні ліцензії на здійснення валютних операцій буде оновлюватися регулярно протягом п’яти робочих днів після видачі нових генеральних ліцензій.
Нагадаємо, що з метою підвищення транспарентності діяльності банківської системи з січня 2015 Національний банк оприлюднив інформацію про надані банкам кредити (на термін більше 30 календарних днів) з обов’язковим зазначенням найменування банку, суми та виду кредиту, типу наданого забезпечення та дати відповідного рішення Національного банку України
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас