Яресько не виключає додаткового зменшення кількості податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яресько не виключає додаткового зменшення кількості податків

Казна та Політика
2037
Міністр фінансів України Наталія Яресько не виключає додаткового зменшення кількості податків. Про це Яресько заявила в ході брифінгу.
“Всі бізнес-асоціації були згодні з тим, що процентні ставки наших податків є тягарем, крім, можливо ЄСВ, а сама система адміністрування, складна звітність, що потрібно більше електронної процедури, менше паперу. Питання не завжди в ставках, але в кількості податків. Ми зменшили від 22 до 11, можемо ще зменшити і в адмініструванні “, – сказала Яресько.
Нагадаємо, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк дав новому керівництву Державної фіскальної служби три місяці на проведення змін у відомстві.
1 січня 2015 в Україні вступив в силу закон України № 71-VІІІ “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи)”.
Закон передбачає скорочення податків, серед яких залишилися: податок на прибуток, податок на доходи фізичних осіб, податок на додану вартість, акцизний податок, рентна плата, збори, а також місцеві податки: податок на майно та єдиний податок.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас