АМКУ дозволив концентрацію ТД "Щедро", Львівського жиркомбінату та Запорізького оліяжиркомбінату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дозволив концентрацію ТД "Щедро", Львівського жиркомбінату та Запорізького оліяжиркомбінату

Світ
586
Антимонопольний комітет України (АМКУ) завершив розгляд справ про концентрацію компаній Schedro Group Ltd (Кіпр), ТОВ “Торговий дім” Щедро “(Дніпропетровськ), ПАТ” Львівський жиркомбінат “(Львів) та ПАТ” Запорізький масложировий комбінат “(Запоріжжя).
Згідно прес-релізу відомства в четвер, учасники концентрації зобов’язуються виконувати певні зобов’язання по утриманню від дій, які можуть обмежити конкуренцію на ринку маргарину України. Зокрема, зобов’язання стосуються обсягів поставок, цін, умов реалізації (виробництва) маргарину та доступу інших суб’єктів господарювання на зазначений ринок.
Сукупна частка учасників концентрації на ринку маргарину є досить значною, холдинг Schedro, який буде в підсумку створений, стане найбільшим виробником і постачальником маргарину в Україні.
Торговий дім “Щедро” заснований в 1996 році і на сьогоднішній день займає лідируючі позиції на українському ринку масложирової та соусної продукції. Виробляє продукцію на потужностях Харківського, Львівського жирових комбінатів та Запорізького масложирового комбінату під ТМ “Щедро”.
Компанія експортує продукцію в ряд країн, зокрема: Вірменію, Грузію, Узбекистан, Киргизстан, Білорусь, Латвію, Литву, Естонію, Угорщину, Румунію, Ізраїль, Німеччину, Казахстан, Туркменістан та ін.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас