Roshen Порошенко опротестував рішення про арешт майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Roshen Порошенко опротестував рішення про арешт майна

Світ
722
Компанія Roshen подала протест в московський міський суд на рішення Басманного суду про арешт майна Липецької кондитерської фабрики в рамках справи про розкрадання бюджетних коштів.
Про це повідомив заступник генерального директора підприємства Олег Казаков.
“Підготовлений адвокатами протест поданий в Мосміськсуд у зв’язку з незгодою рішення нижчестоящого суду про арешт майна”, – сказав Козаков.
За його словами, керівництво підприємства “не згодне з арештом майна в принципі і тим більше з тим, що вартість арештованого майна значно перевищує податкові претензії, які складають 180 млн рублів”.
Як повідомлялося, 1 квітня “Липецька кондитерська фабрика” Рошен “була заблокована співробітниками правоохоронних органів. Входи і виходи на підприємстві були перекриті співробітниками ОМОН.
Корпорація Roshen пізніше заявила, що фабрика була блокована в рамках проведення податкової перевірки і назвала дії силових структур неправомірними.
У свою чергу офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін повідомив, що обшук проводився в рамках справи про шахрайство на 180 млн рублів.
Корпорація Roshen, один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні, включає київську, Маріупольська і Кременчуцька і дві вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат “Бершадьмолоко”, Літинський племзавод, липецьку фабрику “Рошен” і кондитерська фабрика Клайпеди (Литва).
Власником корпорації є Петро Порошенко. У ході виборчої кампанії він обіцяв продати Roshen. Організацією продажу корпорації займається інвестиційна компанія Rothschild в консорціумі з українською інвестгрупою “Інвестиційний капітал Україна”.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас