Яценюк знає, як зменшити тягар комуналки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк знає, як зменшити тягар комуналки

Казна та Політика
4799
Уряд спільно з європейськими партнерами реалізує інвестпроекти у сфері енергоефективності та енергозбереження для того, щоб зняти тягар високих тарифів на енергоносії для населення.
Про це заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк під час Міжнародної конференції на підтримку України в Києві.
“Зараз велика кількість енергопродукції випускається і велика кількість енергії споживається. Це шалене навантаження для українського бюджету. Але це великий тягар для кишені пересічного українця. Нам потрібно цей тягар подолати через програми енергоефективності”, – сказав він.
“Чим менше людина споживає – тим менші будуть рахунки. І це основна мета уряду, і буде ключовою сферою наших спільних інвестицій. У вас є три чудові інвестиційні проекти, великий досвід. І саме актуально зараз для нас інвестувати в модернізацію української енергетики і забезпечити її енергоефективність”, – підкреслив Прем’єр, звертаючись до європейських партнерів.
Нагадаємо, на початку квітня Яценюк заявив, що 300 мільйонів з 500 мільйонів євро з німецького кредиту підуть на утеплення будинків і модернізацію підприємств сфери теплокомуненерго.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас