Шахтарі вирішили, що рано послабили тиск на владу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахтарі вирішили, що рано послабили тиск на владу

Енергетика
1169
Незалежна профспілка гірників (НПГУ) подала заявки на пікетування будівель Міністерства енергетики та вугільної промисловості по вул.Б.Хмельницького та Прорізної, а також адміністрації президента, повідомив журналістам голова об’єднання Михайло Волинець в Києві у вівторок.
“Ми офіційно подали заявку на проведення ради глав НПГУ в будівлі Міненерговугілля по Б.Хмельницького ще в п’ятницю. Це місце, де ми традиційно проводимо такі зібрання вже багато років … Однак сьогодні під приводом того, що ми пізно подали списки, інших відмовок, нас не допустили … Ми зараз будемо проводити засідання прямо тут (під будівлею Міненерговугілля – ред.), крім того, десь півтори години тому ми подали заявки на пікетування за цією адресою, Хрещатик, 30 (головна будівля Міненерговугілля) і на Банковій “, – сказав він.
М.Волинець додав, що участь в акціях будуть приймати виключно представники шахтарів-членів ради НПГУ, кількість яких невелика.
“Шахтарів зараз немає в Києві. Ми в п’ятницю вирішили їх відкликати … До нас зверталися громадяни, звертався ще з минулого тижня глава ДТЕК Максим Тимченко з тим, щоб послабити тиск, сісти з владою за стіл переговорів”, – сказав він.
М.Волинець додав, що, судячи з усього, рішення про ослаблення тиску було передчасним і про це свідчить недопуск ради НПГУ в будівлю Міненерговугілля.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас