Найважливіші цифри і цитати понеділка, 27 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 27 квітня

765
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 27 квітня:
  • Експорт товарів з Донецької обл. за 2 місяці зменшився в 3 рази
  • Дефіцит платіжного балансу України в березні 2015 в 1,5 рази перевищує показник березня минулого року
  • США нададуть Україні додатковий $ 1 млрд
  • ТРЦ “Караван” збільшив чистий збиток в 14,7 рази
Міністр фінансів України Наталія Яресько про реформування економіки
“Реальні доходи громадян України скоротилися на 10%, а рівень бідності зріс на 30%, що загрожує ефективному реформуванню економіки … Підтримка бідних є не тільки соціальним завданням, а й завданням підтримки реформ”.
Глава НБУ Валерія Гонтарєва про зростання економіки України
“В даний час економіка України досягла свого« дна », але, починаючи з другого кварталу 2015 року, очікується поступове відновлення економічної активності … Також у другому кварталі очікується деяке пожвавлення споживчого та інвестиційного попиту”.
“За результатами конструктивного діалогу та ефективної роботи з інвесторами, яка проводилася керівництвом Укрексімбанку за підтримки Міністерства фінансів України в рамках загального процесу управління зовнішнім боргом державного сектора відповідно до домовленостей України з Міжнародним валютним фондом, обіг облігацій з терміном погашення в квітні 2015 продовжено на три місяці до 27 липня 2015 року “.
“Моє недавнє рішення звільнити губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського демонструє вектор на зменшення впливу приватних інтересів на державу. Верховенство закону має першорядну важливість у новій Україні, і більше не буде ніякої терпимості до дій, які підривають рівність перед законом”.
Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус про скасування додаткового імпортного збору
“Я не думаю, що він буде скасовуватися прямо зараз, тому що ті проблеми, які за допомогою цього податку намагалися вирішити, чи не повністю ще пішли. Начебто за останні місяці спостерігаються позитивні тенденції, але розслаблятися ще рано”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас