В Антикорупційному бюро оголошено конкурс на 15 посад — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Антикорупційному бюро оголошено конкурс на 15 посад

Кримінал
824
Національне антикорупційне бюро України оголошує конкурс на заміщення 15 адміністративних посад в структурі, заявив на брифінгу директор бюро Артем Ситник.
За його словами, він затвердив порядок проведення конкурсу, а також були розроблені та затверджені кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу. Сам конкурс складатиметься з двох частин – тестування для перевірки кваліфікаційного рівня та співбесіду.
“На сьогоднішній день ми хочемо виставити перші 15 посад, які безпосередньо стосуються формування та запуску бюро. Це керівник кадрового підрозділу, керівник бухгалтерії, це керівник фінансової служби, керівник по роботі зі ЗМІ”, – повідомив він.
Ситник зазначив, що в конкурсах безпосередню участь братиме громадськість.
“Конкурсна комісія створюється моїм наказом. До складу конкурсної комісії входить ряд співробітників бюро. На сьогоднішній день – це будуть тільки заступники, оскільки інших немає. Інших ми будемо набирати шляхом проведення відкритого конкурсу”, – уточнив він.
Раніше повідомлялося, що глава Антикорупційного бюро Артем Ситник призначив своїм першим заступником Гізо Угулаву, який раніше працював в органах прокуратури Грузії.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас