Fitch підтвердило рейтинг Харкова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch підтвердило рейтинг Харкова

Світ
289
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітента Харкова в іноземній валюті на рівні “CC”.
Про це повідомляється в прес-релізі агентства.
Агентство також підтвердило довгостроковий РДЕ міста в національній валюті на рівні “CCC”, короткостроковий РДЕ в іноземній валюті на рівні “C” і національний довгостроковий рейтинг на рівні “A + (ukr)” з “негативним” прогнозом.
“Рейтинги Харкова враховують його прийнятні показники виконання бюджету і незначний обсяг зобов’язань. В той же час, вони обмежені суверенними рейтингами і відображають схильність міста ризикам, пов’язаним з несприятливою макроекономічною кон’юнктурою і ослабленням інституційного середовища в країні”, – пояснило своє рішення Fitch.
Як повідомлялося, Fitch 16 лютого поточного року знизило довгостроковий РДЕ України в іноземній валюті та рейтинг її єврооблігацій до “CC” з “CCC”.
У той же час агентство підтвердило РДЕ України в національній валюті і рейтинг її гривневих облігацій на рівні “CCC”, а також короткостроковий РДЕ в іноземній валюті на рівні “C”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас