Є можливість добре заробити сільгоспвиробникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Є можливість добре заробити сільгоспвиробникам

Аграрний ринок
2571
В складних фінансових умовах опинилися аграрії в цьому сезоні. Злетіли ціни на все: пальне, насіння, ЗЗР, добрива. Обмежено кредитування в банках. Багато хто вирішив хоча б, як то кажуть: «Вижити». Але, разом з тим зросли ціни на сільгосппродукцію і в таких умовах їм буде досить складно суттєво знизитися після жнив. А, це означає, що є можливість добре заробити в цьому році. Тільки як з мінімальними витратами вирішити це завдання?
Відповідь дуже проста – робити ставку на економічні та надійні технології вирощування з використанням перевірених, якісних та високоефективних препаратів. Якраз цим вимогам відповідає продукція вітчизняного виробника – групи компаній «ДОЛИНА», яка виробляє стимулятори росту рослин серії ВИМПЕЛ® та мікродобрива серії ОРАКУЛ®. Для прикладу, звернемося до результатів дослідів на основних сільгоспкультурах, отриманих в провідних наукових установах України:
1. Результат випробувань стимуляторів росту рослин ВИМПЕЛ®, ВИМПЕЛ® та мікродобрив ОРАКУЛ® на озимій пшениці в Подольскій дослідній станції Тернопільського інституту АПВ, 2014 рік:
Обробка насіння Вимпел-К 500 г/т + Оракул насіння 1 л/т та обробка в кущення навесні Вимпел 500 г/га + Оракул мультикомплекс 2 л/га, дали урожайність 87,4 ц/га. Урожайність на контролі – 71,5 ц/га, відповідно прибавка склала + 15,9 ц/га, чи + 22,2 %.
З розрахунку середньої ціни пшениці 3 класу – 3750 грн./т, отримуємо + 5963 грн. прибутку з 1 га.
2. Ефективність застосування стимуляторів росту рослин ВИМПЕЛ®, ВИМПЕЛ® та мікродобрив ОРАКУЛ® в технології вирощування кукурудзи в Інституті сільського господарства карпатського регіону, 2014 рік:
Обробка насіння Вимпел-К 500 г/т + Оракул насіння 1 л/т; обробка в фазі 3-5 листків Вимпел 500 г/га + Оракул мультикомплекс 1 л/га та обробка в фазі 7-8 листків Вимпел 500 г/га + Оракул мультикомплекс 1 л/га + Оракул біоцинк 1 л/га, дали урожайність 119,4 ц/га. Урожайність на контролі – 101,2 ц/га, відповідно прибавка склала + 18,2 ц/га, чи + 18,0 %.
З розрахунку середньої ціни зерна кукурудзи – 3250 грн./т, отримуємо + 5915 грн. прибутку з 1 га.
3. В технології вирощування сої:
Обробка насіння Вимпел-К 500 г/т + Оракул насіння 1 л/т + Оракул біомолибден 0,8 л/т; обробка в фазі 3-5 трійчатих листків Вимпел 500 г/га та обробка в фазі бутонізації Вимпел 500 г/га + Оракул мультикомплекс 1 л/га + Оракул біомолібден 0,5 л/га, дали урожайність 29,7 ц/га. Урожайність на контролі – 21,5 ц/га, відповідно прибавка склала + 8,2 ц/га, чи + 38,1 %.
З розрахунку середньої ціни насіння сої – 9050 грн./т, отримуємо + 7421 грн. прибутку з 1 га.
4. В технології вирощування соняшника:
Обробка насіння Вимпел-К 1 кг/т + Оракул насіння 1,5 л/т; обробка в фазі 2-3 пар листків Вимпел 500 г/га + Оракул мультикомплекс 1 л/га та обробка в фазі 5-6 пар листків Вимпел 300 г/га + Оракул мультикомплекс 0,5 л/га + Оракул коламін бор 1,5 л/га, дали урожайність 23,4 ц/га. Урожайність на контролі – 17,5 ц/га, відповідно прибавка склала + 5,9 ц/га, чи + 33,7 %.
З розрахунку середньої ціни насіня соняшника– 9500 грн./т, отримуємо + 5605 грн. прибутку з 1 га.
5. Вплив використання стимулятора росту рослин ВИМПЕЛ® та мікродобрив ОРАКУЛ® на урожайність рапсу озимого в Кіровоградській державній сільськогосподарській дослідній станції, 2013 рік:
Обробка в фазі стеблування Вимпел 500 г/га + Оракул мультикомплекс 1 л/га + Оракул сірка актив 1 л/га та обробка в фазі бутонізації Вимпел 500 г/га + Оракул мультикомплекс 1 л/га + Оракул коламін бор 1,5 л/га + Оракул сірка актив 1 л/га, дали урожайність 54,4 ц/га. Урожайність на контролі – 43,4 ц/га, відповідно прибавка склала + 11,0 ц/га, чи + 25,3 %.
З розрахунку середньої ціни насіння рапсу – 7200 грн./т, отримуємо + 7920 грн. прибутку з 1 га.
Ці данні з року в рік підтверджуються в виробничих умовах сільгоспгосподарствами по всій країні. Вкажемо деякі з них:
ТОВ «Промінь-Лан» Глобинського району Полтавської області;
ТОВ АФ «Оксаніна» Уманського району Черкаської області;
ТОВ «АВС-Агро» Чемеровського району Хмельницької області;
ТОВ «Західний Буг» Радехівського району Львівської області;
ТОВ «Хлібопродукт» Ізюмського району Харківської області;
Група компаній «Мелітопольська черешня» Мелітопольського району Запорізької області та багато, багато інших.
Головним показником є те, що застосування цих препаратів не потребує додаткових витрат на внесення тому, що всі вони можуть застосовуватися в бакових сумішах з пестицидами, добривами та біопрепаратами, а отриманий прибуток перевищує їх вартість в 5-10 разів.
При цьому компанія «ДОЛИНА» напряму зацікавлена в тому, щоб вкладені у її препарати гроші давали багатократний прибуток сільгоспвиробникам. Якраз такий принцип є основоположним до партнерських відносин та ведення успішного бізнесу обох сторін при будь яких економічних умовах.
Петро Коротецький, науковий консультант групи компаній «ДОЛИНА».
Детальніше з інформацією про характеристики та застосування продукції групи компаній «ДОЛИНА» можна ознайомитися на сайті компанії: www.dolina.ua
P.S. У зв’язку з високим попитом препаратів виробництва групи компаній «ДОЛИНА», на ринку почастішали випадки шахрайства. Невідомі пропонують придбати стимулятори росту рослин та мікродобрива невідомих торгових марок, які начебто були спеціально виготовлені для них підприємствами групи компаній «ДОЛИНА», чи були нібито вкрадені з нашого виробництва в великих ємкостях та самостійно розфасовані. Виходячи з цього, група компаній «ДОЛИНА» офіційно повідомляє, що цими твердженнями Вас вводять в оману з метою шахрайського заволодіння коштів. На території України наше підприємство виготовляє та реалізує продукцію лише під торговими марками ВИМПЕЛ® , ОРАКУЛ® та АГРОЛАЙТ®, з яких — стимулятор росту рослин АГРОЛАЙТ® та препарат для обробки насіння АГРОЛАЙТ® -У виготовлені ексклюзивно для ООО НПФ «АГРОСВІТ», мікродобриво ОРАКУЛ® біокомплекс виготовлено для ООО «Агрозахист Донбас».
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас