Sokol.ua перейшов у власність «Фокстроту». Євген Сокольников вийшов з проекту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sokol.ua перейшов у власність «Фокстроту». Євген Сокольников вийшов з проекту

Світ
2098
Засновник інтернет-магазину Sokol.ua Євген Сокольников остаточно пішов з компанії. «Я вийшов з проекту sokol.ua. З квітня 2015 я не є власником проекту », – написав він у Facebook. Євген відмовився коментувати мотиви і умови виходу з проекту, проте, за його словами, рішення покинути проект він прийняв більше півроку тому. Відтепер Sokol.ua на 100% належить мережі «Фокстрот», яка досі була співвласником інтернет-магазину разом з Сокольниковим.
Євген підтвердив, що з початку 2015 не бере участі в операційному управлінні проектом. «Є жарт такий про змішані почуття. Це коли теща летить у прірву, але в твоєму мерседесі. Я віддав проекту 13 років свого життя. 13 років я жив тільки «Соколом», віддаючись проекту повністю. Зараз ні про що не шкодую. За ці 13 років я пройшов таку школу і отримав такий практичний досвід, який неможливо отримати за гроші. Жодна бізнес школа не дасть подібного. Я пройшов через кризовий менеджмент, оптимізацію, реструктуризацію, інтеграцію, поглинання. На власній шкурі відчув усі принади кризи зростання, фінансової кризи, кризи галузі, спілкування з контролюючими органами », – написав Сокольников.
Нагадаємо, в грудні 2014 року податкова провела обшук в інтернет-магазині Sokol.ua і вилучила техніку більш ніж на 20 млн грн. За словами силовиків, магазин не зміг надати документи, що підтверджують законність походження цієї техніки.
Роботу Сокольников не шукає. Він повідомив, що зараз повністю залучений в проект за межами України. «Це також e-commerce, але в незвичній для мене галузі», – уточнив він у своєму пості. Євген відмовився розкрити подробиці про свій новий проект, повідомивши лише, що поки він знаходиться на дуже ранній стадії.
Про те, що Євген Сокольников більше не керує інтернет-магазином, ходили чутки ще з початку весни. У березні 2015 року відразу кілька джерел на ринку повідомили про те, що магазини Sokol.ua і Foxmart.ua планують передати під управління іншого члена групи компаній «Фокстрот» – 5ok.com.ua. За їх словами, ключові співробітники «Сокола» зараз проходять співбесіди і працевлаштовуються в ГК «Фокстрот», але більша частина персоналу буде звільнена.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас