Українську промисловість врятує оборонно-промисловий комплекс, - Турчинов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українську промисловість врятує оборонно-промисловий комплекс, - Турчинов

Казна та Політика
1871
Розвиток оборонно-промислового комплексу виведе всю промисловість країни з кризи і дозволить країні відновити зростання економіки України. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов.
“Оборонно-промисловий комплекс, який знищувався також систематично, як і знищувалася армія в Україні, сьогодні отримав нове дихання. І більше того, ми вже говоримо про те, що в умовах, в яких сьогодні знаходиться Україна, оборонно-промисловий комплекс стає тим локомотивом , який буде витягувати промисловість з кризи “, – оповіді він.
Турчинов підкреслив, що сьогодні основні державні замовлення “йдуть саме в межах оборонно-промислового комплексу”.
“Наше завдання відновити всі втрачені технології, відновити рівень оборонно-промислового комплексу, який був 20-30 років тому, але з сучасними технологіями, сучасною технікою, і найголовніше – це має бути сучасна зброя”, – підкреслив він.
Як відомо, підприємства ДК “Укроборонпром” почнуть перехід на стандарти НАТО у виробництві зброї. Про це повідомляє прес-служба відомства.
“Для цього фахівці Концерну, спільно з Міноборони України та представниками НАТО, розробили” Дорожню карту реформування системи стандартизації в оборонній сфері на 2015-2018 рр “. Відповідний документ став результатом семінару” Співпраця Україна-НАТО з питань політики стандартизації “, який розпочався 31 березня і проходив в рамках Трастового фонду Україна-НАТО з логістики та стандартизації із залученням експертів Альянсу “, – йдеться в повідомленні.
Раніше підприємства “Укроборонпрому” отримали доступ до Головного каталогу НАТО з логістики (NATO Master Catalogue of References for Logistics), який допоможе підприємствам українського ОПК швидше знаходити необхідні для виробництва озброєння комплектуючі.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас