У столиці підрахували, скільки парків треба "ремонтувати" в першу чергу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці підрахували, скільки парків треба "ремонтувати" в першу чергу

Казна та Політика
508
Директор КП “Київський центр розвитку міського середовища” Денис Півнев разом з представниками громадських організацій “Нивки Ековідродження” і “Зробимо Україну чистою” проінспектував стан парку “Нивки” в Шевченківському районі Києва.
Про це повідомили в прес-службі департаменту містобудування та архітектури КМДА.
Під час виїзної наради в парку “Нивки”, учасники оглянули територію парку та ознайомилися з його основними проблемами. Як відомо, парк “Нивки” є пам’яткою садово-паркового мистецтва, тому будь-яких втручань в конфігурацію території не передбачається. Однак, за словами Дениса Півнєва, парк знаходиться в досить занедбаному стані і робота над його облаштуванням вимагає чималих зусиль.
Частково виправити ситуацію планується до Дня Києва.
“Головна проблема парку” Нивки “- його захаращеність. Прийшовши сюди, можна побачити розвалені сходи, занедбані доріжки, відсутність освітлення. Для початку територію парку потрібно прибрати, а вже до Дня Києва ми плануємо оновити вхідну групу та облаштувати паркову алею в східній частині парку “, – відзначає Півнев.
До спільної роботи планують залучити також власників окремих об’єктів на території парку, які були приватизовані за час земельного дерибану.
Минулого тижня було також проведено виїзну нараду в парку “Оболонь” в урочищі “Наталка”. Цей парк знаходиться серед тих 23-х, які міська влада збирається реанімувати в першу чергу. Крім комплексного благоустрою парк потребує вирішення земельних питань, адже зараз його територія належить різним власникам.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас