Найбільший світовий виробник ювелірних виробів скоротив прибуток за фінрік на 36% - попередні дані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший світовий виробник ювелірних виробів скоротив прибуток за фінрік на 36% - попередні дані

Світ
308
Найбільший світовий виробник ювелірних виробів Cie. Financiere Richemont SA скоротив чистий прибуток за фінансовий рік, який завершився 31 березня, на 36%, згідно з попередніми даними компанії.
Це обумовлено коригуванням вартості фінансових інструментів, включаючи деривативи, наголошується в повідомленні.
Виручка Richemont в минулому фінроці, як очікується, збільшилася на 5%, а без урахування зміни валютних курсів – на 2%. Виручка від операцій підвищилася відповідно на 4% і 1%.
Операційний прибуток компанії виріс на 10%, що обумовлено доходом від продажу нерухомості на П’ятій авеню в Нью-Йорку на суму $700 млн.
Остаточна звітність за минулий фінрік буде опублікована 22 травня.
Міжнародна корпорація Richemont є власником близько 20 відомих брендів. Компанії, що входять в Richemont, управляються окремо і відносно незалежні. Корпорація об’єднує такі бренди, як Cartier і Van Cleef & Arpels, Jaeger-LeCoultre, Piaget, IWC, Baume Mercier, Vacheron Constantin, Officine Panerai, A.Lange Sohne, Montblanc, Montegrappa, Alfred Dunhill, Chloe, Lancel і Giampiero Bodino.
Контрольним пакетом акцій Richemont володіє Йохан Руперт, 64-річний мільярдер з ПАР. Компанія має первинний лістинг на Швейцарській фондовій біржі і вторинний – на біржі Йоганнесбурга (ПАР).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас