Corum Group очолив інвестменеджер СКМ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Corum Group очолив інвестменеджер СКМ

Енергетика
514
Генеральним директором Corum Group, що об’єднує машинобудівні активи найбільшої в Україні фінансово-промислової групи “Систем Кепітал Менеджмент” (СКМ, Донецьк), з 22 квітня 2015 призначений Яків Сідляренко, який до цього обіймав посаду інвестиційного менеджера СКМ.
Як повідомила прес-служба СКМ, Євген Ромащин, який очолював Corum Group (до ребрендингу – НПК “Гірські машини”) з 2010 року, прийняв рішення продовжити кар’єру за межами компанії.
СКМ відзначає, що Я.Сідляренко прийшов в СКМ в 2010 році на позицію інвестиційного менеджера машинобудівного бізнесу групи “СКМ”. Входив до складу наглядової ради Corum Group.
Сorum спеціалізується на наданні комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання у сфері видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт. До групи входять заводи, ремонтні та складальні майданчики в Україні та Росії, торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, Польщі та В’єтнамі.
У січні-березні 2015 року, згідно неаудованими даними, група збільшила консолідований виторг на 7,7% порівняно з жовтнем-груднем 2014 року – до 407, 8 млн грн, EBITDA склала 16,9 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас