Стало відомо, коли вийде Windows 10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли вийде Windows 10

Технології&Авто
5993
Нова операційна система Windows 10 американської корпорації Microsoft вийде в кінці липня. Про це, як повідомив британський розважальний портал Digital Spy, заявила глава AMD Ліза Су.
“Із запуском Windows 10 в кінці липня ми розраховуємо, що терміни сезону повернення до навчання будуть зміщені”, – зазначила вона. Су мала на увазі період, в який студенти та учні шкіл закуповуються приладдям, в тому числі і технікою. Глава AMD вважає, що багато хто зможе відстрочити великі придбання, дочекавшись виходу Windows 10 в кінці липня.
Раніше очікувалося, що Windows 10 з’явиться в 190 країнах 111 мовами цього літа, однак точної дати так оголошено і не було.
Передбачається, що це відбудеться цього місяця на спеціальній конференції.
Операційна система буде безкоштовною протягом року для користувачів Windows 7 і Windows 8.1, а також останньої версії мобільної платформи Windows Phone.
У пристроях на Windows 10 також буде підтримка голосового помічника Cortana.
За допомогою голосових команд можна буде отримувати повідомлення, інформацію про котирування, новини спорту та багато іншого. Разом з тим з’явиться новий браузер Spartan, який замінить Internet Explorer.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас