"МТС-Україна" підвищить тариф, якщо введуть обв'язкову ідентифікацію абонентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"МТС-Україна" підвищить тариф, якщо введуть обв'язкову ідентифікацію абонентів

Особисті фінанси
1957
Оператор мобільного зв’язку компанія “МТС-Україна” прогнозує подорожчання вартості послуг операторів у разі введення обов’язкової ідентифікації абонентів.
Про це повідомила прес-служба “МТС-Україна”.
“Близько 90% українських абонентів – це абоненти передоплати. Тому, якщо мова буде йти навіть про поетапну і поступову їх ідентифікацію, зробити це на практиці буде складно, довго і дорого. Мобільним операторам доведеться йти на додаткові – і чималі – витрати, пов’язані з укладенням та зберіганням договорів з абонентами, веденням і підтримкою відповідних баз даних, що неминуче позначиться на собівартості тарифів для абонентів”, – зазначає прес-служба “МТС-Україна”.
На думку оператора, персоналізація продажів позначиться не тільки на їх обсягах, але і на доступності послуг, оскільки особливий порядок реалізації SIM-карт виключить можливість вільного продажу стартових пакетів в неспеціалізованих торгових точках.
Для операторів це буде означати зміну системи дистрибуції, додаткові витрати, а для абонентів – додаткові незручності, особливо для жителів невеликих населених пунктів і сіл, де немає спеціалізованого роздробу.
Як повідомляло агентство, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації пропонує ввести обов’язкову реєстрацію абонентів телекомунікаційних послуг.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас