Акціонери "Краснодонвугілля" переобрали Metinvest єдиним членом наглядової ради ще на три роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонери "Краснодонвугілля" переобрали Metinvest єдиним членом наглядової ради ще на три роки

Фондовий ринок
156
Акціонери ПАТ “Краснодонвугілля”, що входить до групи “Метінвест”, переобрали холдингову компанію Metinvest BV (Нідерланди) єдиним членом наглядової ради ще на три роки.
Як повідомило підприємство в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР), кадрові питання розглянуло загальні збори акціонерів 20 квітня 2015.
При цьому уточнюється, що Metinvest BV була членом НС з 6 квітня 2012 року.
За даними підприємства на момент проведення зборів, у власності Metinvest BV (Нідерланди) знаходиться 0,000000084% акцій ПАТ “Краснодонвугілля”.
“Краснодонвугілля” – одна з найбільших вугільних компаній України з видобування і збагачення коксівного вугілля марок “Ж” і “К”. Об’єднує сім шахт і шахтоуправлінь, дві збагачувальні фабрики, а також сервісні підрозділи. Входить до групи “Метінвест”. Підприємство знаходиться на непідконтрольній українській владі території.
“Метінвест” є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній, що управляє активами в кожній ланці виробничого ланцюжка від видобутку ЗРС і вугілля та виробництва коксу до випуску напівфабрикатів і кінцевої продукції із сталі, трубопрокату і рулонів, а також виробництва іншої продукції з високою доданою вартістю. Група складається з видобувних і металургійних підприємств, що знаходяться в Україні, Європі та США і має мережу продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.
ТОВ “Метінвест Холдинг” – керуюча компанія групи “Метінвест”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас