З 1 червня безкоштовний проїзд у метро буде тільки по картці киянина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 1 червня безкоштовний проїзд у метро буде тільки по картці киянина

Особисті фінанси
8529
Більше 300 тис. пільговиків втрачають право безкоштовного проїзду в київському метрополітені з 1 червня. Про це йдеться в повідомленні Київміськадміністрації.
“Відповідні зміни до закону про скасування пільг було прийнято Верховною Радою ще 28 грудня минулого року, отже, понад 30 тис. учасників війни, більше 1 тис. дітей, постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС, 130 тис. ветеранів праці та 200 тис. дітей війни не зможуть безкоштовно їздити в метро”, – повідомив перший заступник начальника комунального підприємства “Київський метрополітен” Валерій Гавриленко.
Київські ветерани праці та діти війни мають до 1 червня оформити картку киянина, щоб безкоштовно користуватися метрополітеном.
Крім того, для пенсіонерів право пільгового проїзду зберігається. Діти війни та ветерани праці, які є пенсіонерами з київською пропискою, можуть отримати в органах соціального захисту картку киянина і зможуть надалі, після 1 червня, користуватися метро безкоштовно.
Як повідомлялося, 28 січня Київська міська державна адміністрація повідомила про намір скасувати низку пільг на проїзд у громадському транспорті з червня.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас