ФФУ подала заявку на проведення в Києві фіналу Ліги чемпіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФФУ подала заявку на проведення в Києві фіналу Ліги чемпіонів

Казна та Політика
296
Рішенням виконкому Федерації футболу України було підготовлено повний пакет документів для подання заявки на право прийняти фінал Ліги чемпіонів, який пройде в 2018 році.
Місцем проведення пропонується головна арена країни – НСК “Олімпійський”, і цей стадіон, як відомо, вже має досвід прийому найбільших турнірів – тут відбувся фінальний матч Євро-2012.
Українська сторона запевняє, що зможе забезпечити всі належні умови для проведення матчу, а також безпеку команд та вболівальників, незважаючи на нинішню нестабільну обстановку в Україні, повідомляє MatchDay.
Остаточне рішення щодо визначення стадіонів для фіналів Ліги чемпіонів і Ліги Європи буде прийнято на вересневому виконкомі УЄФА, де українську заявку особисто підтримає віце-президент УЄФА Григорій Суркіс.
Суперники київського НСК “Олімпійський” поки невідомі. Раніше ідею прийняти фінал одного з вирішальних матчів єврокубків виношували в Донецьку – відразу після здачі в експлуатацію місцевої “Донбас Арени” в 2009 році, проте далі слів справа так і не пішла.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас