"Нова пошта" має намір розширювати експансію на міжнародних ринках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нова пошта" має намір розширювати експансію на міжнародних ринках

Світ
1279
Компанія “Нова пошта” (Київ) планує в 2015 році розширювати експансію на міжнародних ринках, повідомив співзасновник компанії В’ячеслав Клімов.
Він нагадав, що раніше були створені дві компанії – “Нова пошта Молдова” та “Нова пошта Грузія” і вже йдуть тестові відправки в ці країни.
“Ми зіткнулися з досить серйозними перешкодами, пов’язаними з українським законодавством у митній сфері. Для нас, знову-таки, це зовнішні фактори, з якими можна працювати. В обох країнах є співробітники “Нової пошти”, вони працюють як над забезпеченням відправок з/в Україні, так і над внутрішнім ринком цих країн”, – сказав він.
За словами В.Клімова обидві країни кардинально різняться.
“Якщо Грузія – європейська країна зі значним впливом і присутністю грандів світової експрес-доставки, то в Молдові такого ринку, по суті, не існує і головна проблема, як і в Україні на початку 2000-х, – це пояснити, що ми пропонуємо. У кожному разі, ми дуже задоволені тим, що пустилися в цю ринкову авантюру, незважаючи на кризу. Це чудовий досвід, вважаємо його елементом розвитку. Абсолютно впевнений, що в 2015 році “Нова пошта” з’явиться ще в декількох країнах”, – зазначив він.
В.Клімов не уточнив, в яких саме країнах планується присутність компанії, і додав: “Давайте про це поговоримо через три місяці”.
Відповідаючи на запитання, чи виправдана така стратегія, В.Клімов зазначив, що вона абсолютно виправдана стратегія, тому що, незважаючи на те, що відбувається у зовнішньому світі Україна з кожним днем стає все більш відкритою для Європи і світу.
“Відповідно, у міру того, як якісь бар’єри будуть падати, Україна буде ставати членом європейської сім’ї і сім’ї світових цивілізованих держав, ці зв’язки будуть рости і будуть рости покупки через інтернет, буде більше туризму, буде більше імпорту та експорту українських компаній в Європу, США, Китай. Відповідно, саме ці потоки і буде обслуговувати “Нова пошта”. Альтернатив немає, ми будемо розвивати цю мережу”, – резюмував співзасновник компанії.
“Нова пошта” – приватний оператор експрес-доставки посилок, вантажів і документів в Україні. Мережа налічує близько 1,7 тис. відділень майже в 800 населених пунктах країни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас