У Кабміні виділили мільйони на енергоефективність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні виділили мільйони на енергоефективність

Енергетика
371
Кабінет Міністрів виділив 495 718 863,46 гривні на реалізацію заходів з енергоефективності.
Про це йдеться в постанові №177 від 8 квітня.
Згідно з ним, відповідні кошти Міністерству економічного розвитку і торгівлі доручено виділити Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
Дані кошти будуть використовуватися для здійснення заходів щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження, спрямованих на виконання завдань і заходів Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2015 роки.
У постанові зазначається, що ці гроші надійшли у минулі періоди до спеціального фонду державного бюджету від Європейського Союзу як перший-третій транші за угодою про фінансування програми “Підтримка виконання Енергетичної стратегії України в галузі енергоефективності та відновлювальних джерел енергії”.
Як повідомляло агентство, раніше Кабмін виділив 343 млн гривень на компенсацію населенню 20% вартості твердопаливних котлів, 30% вартості тепломодернізації приватних житлових будинків та 40% вартості тепломодернізації багатоквартирних будинків.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас