Wizzair відновить польоти між Києвом і Вільнюсом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizzair відновить польоти між Києвом і Вільнюсом

Світ
1221
Угорська лоукост авіакомпанія Wizz Air з 16 вересня відкриє нові рейси з Вільнюса, в числі яких – перельоти до Києва, Глазго і Мюнхен.
Як повідомила прес-служба авіакомпанії, вона також додасть четвертий літак Airbus A320 на свою базу у Вільнюсі у вересні 2015 року.
Кожен з нових рейсів буде виконуватися два рази на тиждень, квитки на ці рейси вже у продажу за ціною від EUR19,99 в одну сторону з урахуванням податків і зборів (в Глазго – від EUR24,99).
Рейс Вільнюс-Київ виконуватиметься по середах і неділях, Вільнюс – Меммінген (Мюнхен) по понеділках і п’ятницях, Вільнюс – Глазго по середах і неділях.
Як повідомлялося, угорська Wizz Air Holdings Plc продовжить реструктуризацію діяльності в Україні і з 20 квітня 2015 Wizz Air Hungary буде виконувати вісім рейсів в Україну та з України, а її дочірня авіакомпанія “Візз Ейр Україна”, яка в даний час виконує 16 рейсів на двох літаках, – припинить свою діяльність з 20 квітня.
Як повідомляла прес-служба авіакомпанії, 4 червня 2015 відбудеться відкриття бази угорської Wizz у Києві, на якій буде базуватися один літак Airbus A320.
Другий літак Airbus A320, який зараз базується в Києві, буде переміщений на нову базу Wizz Air в Кошице, і буде виконувати рейси з Кошице в Мілан Бергамо і Шеффілд-Донкастер з початку червня 2015 року.
Також зазначалося, що буде продовжено виконання наступних рейсів: Київ – Будапешт, Київ – Лондон (Лутон) без змін. На рейси Київ – Кельн, Київ – Дортмунд, Київ – Гамбург, Київ – Катовіце, Київ – Ларнака, Київ – Мюнхен необхідно перебронювати квитки через Wizz Air Hungary.
Припинені з 20 квітня маршрути: Київ – Барселона, Київ – Валенсія, Київ – Кутаїсі, Київ – Москва, Київ – Мілан, Київ – Неаполь, Київ – Венеція, Львів – Мілан, Львів – Неаполь, Львів – Венеція.
Пізніше перший заступник міністра інфраструктури України Володимир Шульмейстер повідомив, що угорська Wizz Air фізично збереже свою дочірню компанію в Україні.
Крім того за словами першого заступника міністра інфраструктури, Державіаслужба України вже переоформила дозволи на польоти в Польщу, Німеччину, Кіпр, ведуться переговори про польоти угорської компанії між Україною Італією, Іспанією, для чого необхідні дозволи цих країн, а також планується виконання рейсів з Софії до Києва .
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас