КМДА: Кияни заважають нормальній подачі тепла на рівні всього будинку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: Кияни заважають нормальній подачі тепла на рівні всього будинку

Енергетика
6123
З початку року в столиці виявлено більше тисячі адрес із самовільним переплануванням систем опалення в квартирах, в результаті яких сусідні квартири отримують менше тепла, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації в середу вранці.
За словами заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, перепланування системи опалення на рівні квартири негативно впливає на подачу тепла на рівні всього будинку.
“Мова йде про самовільне переобладнання інженерного обладнання, на яке у людини немає затвердженої проектно-технічної документації. Тим самим жителі порушують тепловий і гідравлічний баланс на рівні всього будинку і, в першу чергу, шкодять своїм сусідам. У результаті ми маємо більш ніж комфортну температуру в одній квартирі і недогрів – в іншій. І це при однаковій вартості послуги “, – підкреслив він.
Заступник голови КМДА запевнив, що міська влада буде жорстко вирішувати питання порушень, пов’язаних з некоректним втручанням жителів в роботу систем опалення. Зокрема на порушників будуть складатися приписи та позовні заяви.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас