Міноборони повідомило, скільки коштів буде виділено на квартири для військовослужбовців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони повідомило, скільки коштів буде виділено на квартири для військовослужбовців

Казна та Політика
311
1,140 мільярда гривень передбачено держбюджетом на будівництво та придбання житла для військовослужбовців Збройних Сил України.
Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міноборони.
Як зазначається, дана сума, чи не вперше за тривалий час, відповідає показникам Комплексної програми забезпечення житлом військовослужбовців.
“Це дозволяє Міноборони збудувати та отримати більше 3 тисяч квартир. У тому числі, 1300 квартир – за рахунок придбання житла на умовах пайової участі на вторинному ринку та конкурсних засадах в регіонах України, 894 квартири – за рахунок продовження та завершення будівництва 11 житлових будинків, 587 квартир – за рахунок здійснення реконструкції будівель та споруд під житлові будинки”, – повідомили у прес-службі.
Крім того, за останньою інформацією, на сьогодні у Кривому Розі завершено реконструкцію першої черги 100-квартирного житлового комплексу. 50 квартир вже готові до заселення військовослужбовців Збройних Сил, йдеться у повідомленні.
“Відповідно до проведених конкурсних торгів на початку грудня 2014 року Міноборони уклало договір на придбання на умовах пайової власності 96 квартир у населеному пункті Михайлівка-Рубежівка Києво-Святошинського району. Зазначені квартири будуть готові до заселення новими господарями вже в ІІ кварталі цього року”, – зазначили у прес-службі.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас