Розенко пообіцяв, що кожному додому пришлють бланки для оформлення нових субсидій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розенко пообіцяв, що кожному додому пришлють бланки для оформлення нових субсидій

Особисті фінанси
747
Серед громадян вже розпочато поширення бланків декларацій і заяв для оформлення субсидій, заявляє міністр соціальної політики Павло Розенко.
“Процес поширення бланків декларацій і заяв фактично вже стартував”, – сказав П.Розенко в ході години запитань до уряду в парламенті в п’ятницю, висловивши сподівання, що в квітні кожен українець отримає відповідні бланки.
За його словами, кожній людині додому прийде бланк заяв та бланк декларацій, а також інструкція щодо їх заповнення.
Глава Мінсоцполітики зазначив, що система субсидій “стане простою і зрозумілою”. Він підкреслив, що прибрали штучні критерії для оформлення субсидій, і тепер критерій один – доходи сім’ї, а для оформлення субсидій потрібна тільки декларація і заява. “Ніяких інших документів”, – додав П.Розенко.
При цьому чиновник підкреслив, що субсидія буде діяти не 6 місяців – протягом опалювального сезону, як це було раніше, – а 12 місяців.
“Будемо намагатися забезпечити автоматичний перерахунок субсидії на наступний період”, – сказав міністр.
“Всі ті 1,2 млн сімей, які вже отримують субсидії – їм не потрібно буде знову подавати документи, знову заповнювати декларації. Ми автоматично перерахуємо їм субсидії на новий термін без додаткових заяв і звернень”, – додав П.Розенко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас