Salateira привернула інвестора для відкриття двох ресторанів в Україні й одного в ОАЕ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Salateira привернула інвестора для відкриття двох ресторанів в Україні й одного в ОАЕ

Світ
934
ТОВ “Салатейра” (Київ), що управляє українською мережею ресторанів Salateira привернула стратегічного інвестора для розширення бізнесу компанії.
Згідно з повідомленням супроводжувала угоду інвестиційної компанії SP Advisors, програмою розвитку передбачено відкриття двох нових ресторанів в Україні і одного – в Об’єднаних Арабських Еміратах.
“Ресторан Salateira в Дубаї стане першим закладом мережі за межами України. До 2020 року ми плануємо відкрити близько 100 ресторанів в Україні, Сінгапурі, Європі, США та Африці, в тому числі і на умовах франшизи”, – цитується в повідомленні генеральний директор мережі Salateira Євген Рубан.
З боку SP Advisors організацію та структурування угоди здійснювала керуючий директор інвесткомпанії Наталія Куликова.
“Криза в сфері банківського кредитування змушує українські компанії шукати альтернативні джерела фінансування. Показово, що у випадку з Salateira йдеться про розвиток бізнесу, і ми раді допомогти клієнту в пошуках інвестора для розширення операційної діяльності та виходу на нові ринки”, – прокоментувала угоду Н .Кулікова.
Інвестиційна компанія SP Advisors, заснована в 2011 році, надає інвестиційно-банківські послуги в Україні та країнах Східної Європи. Маючи більш ніж 10-річний досвід роботи на ринках регіону, команда SP Advisors надає послуги із залучення фінансування, проведення угод злиття і поглинання, ризик-менеджменту, а також інші послуги фінансового консалтингу.
Salateira – українська мережа фаст-фуд ресторанів, заснована в 2011 році. Спеціалізується на виробництві страв здорового харчування. Станом на квітень 2015 мережа нараховує шість ресторанів у Києві в торгово-розважальних центрах “Проспект”, “Sky Mall”, “Караван”, ТЦ “Олімпійський”, а також у спортивному клубі “Podolskiy”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас