Уряд призначив нового торгового представника України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд призначив нового торгового представника України

Світ
290
Кабінет міністрів призначив Наталію Микольську заступником міністра економічного розвитку і торгівлі-торговим представником України, йдеться в повідомленні Міністерства економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ).
“Наталія Микольська відповідатиме за просування експорту товарів і послуг, вихід вітчизняних виробників на нові ринки, а також представлятиме інтереси України у Світовій організації торгівлі (СОТ)”, – йдеться в повідомленні.
Н.Микольська отримала освіту у Львівському національному університеті ім. Івана Франка та Europa-Kolleg Hamburg (Німеччина). Вона представляла інтереси українського бізнесу в СОТ, захищала національних та іноземних виробників у рамках торгових розслідувань. У 2014 році Н.Микольська була визнана фахівцем №1 у сфері міжнародної торгівлі згідно Ukrainian Law Firms 2014 і названа найкращим юристом у сфері міжнародної торгівлі згідно з рейтингом Best Lawyers International 2014.
Як повідомлялося, МЕРТ на початку грудня 2014 очолив партнер компанії з управління активами East Capital Айварас Абромавічус. Кабінет міністрів 4 лютого призначив його заступником Руслана Коржа, який до цього був керуючим партнером по країнах СНД міжнародної консалтингової компанії ATKearney, а на новій посаді в міністерстві буде займатися питаннями управління державною власністю і промисловою політикою.
Уряд 18 лютого призначив заступником міністра МЕРТ Максима Нефьодова, який з листопада 2010 року є співуправляючим партнером Icon Private Equity, курирує інвестиції цього великого фонду прямих інвестицій в Україну.
У березні перший заступник міністра МЕРТ був призначений Саша Боровик – випускник Гарвардського університету, голова регіонального юридичного департаменту компанії Akamai Technologies в Лондоні, до недавнього часу курував в Microsoft роботу з держсектором.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас