Яценюк обіцяє поліпшення якості комунальних послуг після підняття тарифів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк обіцяє поліпшення якості комунальних послуг після підняття тарифів

Особисті фінанси
369
Зростання комунальних тарифів в Україні повинно супроводжуватися покращенням якості комунальних послуг, і саме поліпшення якості послуг має стати завданням номер один для комунальних служб, заявив в ході засідання уряду прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.
«Якість послуг – завдання номер один. Тільки тоді люди повірять у справедливість. Має бути не просто зміна тарифів, але і якості, підходів, обліку послуг, а також компенсація від держави на утеплення і скорочення споживання ресурсів», – сказав глава уряду.
Він дав доручення Мінрегіону, НКРЕКУ, а також Міненерговугілля встановити контроль за якістю наданих послуг. З цією метою Яценюк доручив віце-прем’єр-міністру Геннадію Зубко провести відповідну селекторну нараду з регіонами.
Крім того, Яценюк додав, що завдання уряду зараз – компенсувати зростання тарифів, і саме тому уряд почав програму надання субсидій. «Українцям вже пішли перші заяви. Цим займаються теплопостачальні підприємства », – сказав Яценюк.
Він додав, що Кабмін максимально спростив процес отримання та надання паперів для оформлення субсидій. «Той, кому не вистачає коштів на те, щоб виплатити комунальні послуги, той отримає пряму субсидію від уряду. Загальний обсяг субсидій в бюджеті – 24,5 млрд грн м.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас