Керівництво пекінської IKEA заборонило відвідувачам спати в магазині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівництво пекінської IKEA заборонило відвідувачам спати в магазині

Світ
848
Керівництво магазину шведської фірми IKEA в Пекіні заборонило своїм відвідувачам спати в торговому приміщенні, пишуть шанхайські ЗМІ.
Таке рішення керівництво магазину прийняло після того, як з’ясувало, що занадто велике число відвідувачів стало приходити без намірів щось купити, а просто поспати або відпочити під кондиціонером.
Крім того, багато потенційних покупців стали скаржитися на занадто велику кількість сплячих клієнтів, що стало негативно впливати на образ магазину. На думку співробітників магазину, сплячі відвідувачі відштовхують потенційних клієнтів.
Китайські відвідувачі, що прагнуть поспати, стали активно приходити в IKEA після того, як минулого року представник цієї компанії Джозефин Торелл заявила, що покупці можуть відчувати себе в магазині як вдома.
IKEA в Китаї ніяк не бореться зі сплячими (клієнтами – ред.). Однак ми не вважаємо це великою проблемою, ми раді, що люди відчувають себе як вдома”, – сказала вона тоді.
Зі свого боку іспанське агентство ЕФЕ висловлює сумніви щодо того, що жителі Пекіна будуть дотримуватися нових правил. На думку іспанських журналістів, “соні” відтепер будуть шукати більш далекі куточки в магазині, щоб “влаштувати сієсту”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас