Кабмін затвердив порядок використання коштів на соціальну та психологічну реабілітацію населення. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив порядок використання коштів на соціальну та психологічну реабілітацію населення.

Казна та Політика
235
Кабінет Міністрів затвердив порядок використання коштів на соціальну та психологічну реабілітацію населення.
Про це йдеться в постанові уряду №149 від 31 березня.
Згідно з ним, головним розпорядником бюджетних коштів за програмою здійснення заходів з надання соціальної та психологічної допомоги центрами соціально-психологічної реабілітації населення.
Уряд визначив, що відповідальним виконавцем даної програми є Державна служба у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції (АТО).
Бюджетні кошти спрямовуються на здійснення заходів з надання центрами соціальної та психологічної допомоги постраждалим учасникам АТО, громадянам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, та населенню, яке проживає на території радіоактивного забруднення, з урахуванням необхідності погашення заборгованості за бюджетними зобов’язаннями минулих років, зареєстрованої в органах Державної казначейської служби.
Центрам реабілітації доручено подавати Держслужбі звіт щоквартально до 15 числа наступного місяця, а річний – до 20 січня наступного року.
Як повідомляло агентство, прем’єр-міністр Арсеній Яценюк ініціює залучення волонтерів до реабілітації та допомоги демобілізованим бійцям сил АТО.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас