ПриватБанк отримав чергову суму стабкредиту від НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк отримав чергову суму стабкредиту від НБУ

Кредит&Депозит
2363
Найбільший в Україні ПриватБанк (Дніпропетровськ) здобув чергову суму стабілізаційного кредиту в розмірі 695 млн грн, повідомляється на веб-сайті Національного банку України (НБУ).
НБУ надав чергову суму стабкредиту ПАТ КБ ПриватБанк. Кредит виданий строком на два роки в розмірі 695 млн грн”, – вказується в повідомленні.
Рішення про підтримку ліквідності цього банку закріплене постановою НБУ № 212 / БТ від 2 квітня: кошти виділені для забезпечення своєчасного виконання ним зобов’язань перед вкладниками – фізичними особами.
За даними НБУ, ПриватБанк надав повітряні судна і поручительство власника істотної участі в цій банківській установі в якості забезпечення за цим кредитом.
У НБУ нагадали, що в ПриватБанку зосереджено 26% від обсягу вкладів фізосіб у банківській системі і 15% активів вітчизняної банківської системи.
“Приватбанк є стабільно працюючим системним банком з професійним менеджментом, що дотримується безперебійного обслуговування клієнтів, виконує нормативи і вимоги регулятора, має затверджений план докапіталізації і підтримку з боку акціонерів”, – підкреслюється в повідомленні.
Як повідомлялося, 27 березня НБУ надав ПриватБанку 800 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас